Thursday, 9 August 2012

Temasya Freemason 2012

Bismillah.....ini merupakan penemuan dan kajian yang aku temui mengenai OLIMPIC LONDON 2012. Aku rasa ramai yang sudah tahu akan pokok yahudi pada pembukaan olimpik tersebut beberapa hari yg lalu.Itu salah satu bukti yang olimpik 2012 adalah upacara freemason semata mata.

Sila perhatikan gambar medal dibawah:

Bagi yang kurang pengetahuan tentang operasi dajjal ini mungkin menganggap tiada apa masalah pada gambar ini.


Sekarang perhatikan gambar dibawah.Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai gambar dibawah,sila klik link ini-->http://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet .Secara ringkasnya aku katakan yang gambar ini adalah gambar baphomet iaitu satan yang dsembah kaum freemason.


Sekarang,mari kita bezakan antara kedua2 gambar ini.

             Samakan?Why?.....tunggu dulu sebelum membuat apa apa kesimpulan,aku ada satu lagi gambar untuk korang kaji.

Ini merupakan gambar diraja england yang biasa kita lihat.jika diperhatikan pada mana mana pun gambar yang sama "pose" nya dengan gambar ini,mesti akan salah satu tangan queen ini angkat.


Sekarang terpulanglah pada anda untuk membuat kesimpulan bagi kesemua teka teki yang dipersembahkan kaum freemason ini.Sangat sangatlah ketara bahawa olimpik london ini hanyalah melalaikan kita.apa tidaknya,dibuat pada bulan Ramadhan,bulan yang suci bagi umat Islam untuk mengerjakan ibadah.


Perhatikan segitiga pada medal tersebut.jika diperhatikan betul betul amat merupai segitiga mata satu.

Anda tahu apa itu ZION?ZIONIST?

Allahualam.

7 comments: